This website no longer supports Internet Explorer 7 or below. Please update your browser.

Hillman Hall, Brown School of Social Work, Washington University in St. Louis

Hillman Hall, Brown School of Social Work, Washington University in St. Louis
St. Louis
Missouri
 

The new Hillman Hall provides 106,000 GSF on four occupy-able levels. The project also provides for renovation of existing space within Brown Hall and Goldfarb Hall.

The design of Hillman Hall reflects the strong Collegiate Gothic architectural character of the Washington University Campus. The new building creates a harmonious relationship with the original 1937 Brown Hall and more recent Goldfarb Hall. The expansion respects Brown Hall’s primary tower elevation by setting back the building to create a new courtyard amphitheater. A new Portal connects Hillman Hall with Goldfarb Hall as well as provides a welcoming entrance to the campus from Forsythe Boulevard


LEED Platinum Certified
Associate Architect: Mackey Mitchell
Photography: Colins Lozada/Moore Ruble Yudell